L’equip sènior format per mamis del FC Martinenc busca espònsors per la temporada 22/23

23 dones majors de 35 i mares de jugadors i jugadores del club, s'il·lusionen amb el futbol femení

Aquest any el FC Martinenc ha posat el seu esforç en donar major visibilitat encara al futbol femení i un dels projectes ha estat la creació oficial de l’equip Sènior Femení, format per les mares de jugadores i jugadors del club.

“Vam iniciar aquest camí tan bonic 23 dones majors de 35– anys abans de l’estiu, unides pel sentiment vers l’equip de les nostres filles i fills amb la voluntat de donar visibilitat a què l’esport pot arribar a ser un motor de diversitat i igualtat i sobretot de creació de noves il·lusions.

Aquesta temporada 22-23, gràcies a la tasca realitzada des de la secció del FCM femení, hem aconseguit participar en la Lliga de Futbol Veteranes (FVVY, i viatjarem pels barris de Barcelona i diferents poblacions, per a transmetre aquesta màgia que sorgeix quan ens ajuntem per jugar a futbol!!!

Ens encantaria compartir aquest nou projecte del “nostre barrí” amb vosaltres i tenir aquest apreciat suport durant e/s partits que juguem a casa, per el que obrim les portes a poder col·laborar amb nosaltres, si fos la voluntat d’algun comerç o entitat, d’esponsoritzar en la mida del possible, accions per a què podem donar-li continuïtat”.