L’AMB inicia la construcció de 40 habitatges públics a Sant Feliu de Llobregat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), a través de l’Impsol, ha començat a construir una promoció de 40 habitatges protegits sostenibles i dissenyats amb perspectiva de gènere a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona).

En un comunicat d’aquest dijous, el gerent de l’AMB i conseller delegat de l’Impsol, Ramon Torra, ha dit que aquesta promoció s’emmarca en el procés de construcció d’un parc públic de 1.200 habitatges amb l’Impsol.

Aquests pisos se sumen als 4.500 que es preveuen amb Habitatge Metròpolis Barcelona (HMB) i els 1.200 que es projecten a la zona metropolitana arran del protocol signat amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

El projecte preveu construir 40 habitatges amb protecció oficial, 40 places d’aparcament, 40 trasters i dos locals, i la meitat dels pisos estaran en venda i la resta seran de lloguer.

L’edifici, que es construirà al carrer d’Anselm Clavé i es troba aïllat, està situat en un espai obert entre els carrers de la ciutat i els carrers industrials, i té l’objectiu d'”integrar la zona industrial i la trama urbana de Sant Feliu de Llobregat”, segons l’AMB.