L’alcaldessa de Sabadell descarta apartar del govern la tinenta d’alcaldessa expulsada de Podem

Marta Morell passarà el 2 de novembre a ser regidora no adscrita tal i com determina un informe intern de l'Ajuntament

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, descarta prescindir de seva segona tinenta d’alcaldessa, Marta Morell. Aquest dijous es va fer públic l’informe jurídic de la Secretaria General de l’Ajuntament, que conclou que Morell ha de passar a ser regidora no adscrita, un cop Podem ha oficialitzat la seva expulsió del partit.
“Ha de ser el partit qui aclareixi la situació, nosaltres vam demanar l’informe al secretari, i ens diu que amb les condicions que hi ha s’ha de procedir a demanar que Morell deixi el grup municipal i passar a ser no adscrita”, ha assegurat Farrés en una atenció als mitjans de comunicació. Amb tot, descarta prescindir d’ella com a membre de l’executiu local: “En clau de governabilitat no hi haurà cap implicació”, conclou.
Com a conseqüència directa, l’expulsió de Podem comporta, a més, perdre l’aportació de 3.000 euros en concepte de grup municipal, que en ser Morell la única regidora quedarà dissolt. A més, perdrà els dos tècnics que tenia assignats.

En mantenir-se al govern, però, mantindrà la seva assignació com a regidora de l’executiu local i l’assessor que li correspon. D’aquesta manera, mantindrà intactes les funcions que li son atribuïdes a dia d’avui al cartipàs municipal de Feminisme, Drets Civils, Joventut, Cooperació, Nova Ciutadania, Memòria Històrica, Benestar Animal i Participació.