L’alcalde de Sant Just Desvern renuncia al càrrec per qüestions de salut

Reclama al capdavant del poble persones "compromeses i amb energia"

L’alcalde de Sant Just Desvern, el socialista Josep Perpinyà, ha anunciat aquest divendres que renuncia al càrrec per qüestions de salut, després de 16 anys al capdavant del consistori. Una decisió “difícil, però ferma” però que, un cop presa, creu que és la “millor”.
Perpinyà afirma que l’etapa com a alcalde ha estat “una de les millors” que ha viscut i assegura que el municipi es mereix que al davant de l’alcaldia i dels respectius governs hi hagi “homes i dones compromesos, amb energia i que estiguin disposats a treballar a un alt nivell”. Perpinyà ha agraït la confiança de la ciutadania i la col·laboració de partits, entitats i treballadors de l’Ajuntament.
“Sempre he entès que un alcalde o alcaldessa ha d’estar al davant, marcant el camí, el ritme i liderant l’equip”, ha indicat Perpinyà en un comunicat. “Abaixar el ritme, com em demanen, és incompatible i impensable amb la responsabilitat”, ha afegit.

“És per responsabilitat que dono aquest pas al costat i pel respecte més absolut que tinc cap a la institució, la gestió pública i la política”, ha indicat.

Finalment també ha constatat la duresa de la situació actual provocada per la covid-19 però s’ha mostrat convençut que els veïns de Sant Cugat en sortiran “més enfortits”.