L’Hospitalet ofereix formació gratuïta per a restauradors de la ciutat

Es faran de manera virtual el mes de novembre i abordaran qüestions relacionades amb la Covid-19 i amb els serveis de venda a domicili

L’Ajuntament, a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, ha programat dos webinars dirigits als restauradors de la ciutat. Aquestes formacions gratuïtes, que es faran durant el novembre, tenen com a objectiu ajudar i acompanyar un dels sectors més afectats per la crisi sanitària. 

 

La unitat de Turisme impulsa aquesta iniciativa amb el suport del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet i serà impartida per Barra de Ideas, empresa consultora especialitzada en el sector gastronòmic. 

 

El primer webinar, “Gestió de la Covid-19 als negocis d’hostaleria”, es farà el 2 de novembre. La formació anirà a càrrec de Patricia Estanheiro, experta en seguretat alimentària, i abordarà els processos necessaris per minimitzar els riscos i gestionar amb garanties un establiment de restauració en la situació actual. 

 

La segona formació, programada per al 9 de novembre, “Consells pràctics per tenir èxit amb el delivery”, la farà Manel Morillo, consultor gastronòmic, que exposarà als participants la manera d’adaptar la seva activitat a un servei de recollida (take away) o a domicili (delivery). 

 

Les dues formacions tindran una durada de dues hores i es realitzaran en horari de tarda, a les 17.30 h. Aquestes accions formatives disposen de places limitades, que es cobriran segons l’ordre d’inscripció. Es confirmarà als usuaris la plaça assignada mitjançant un correu electrònic en el qual hi haurà l’enllaç per accedir a la formació. Les inscripcions es poden realitzar al web www.dinamitzaciolocallh.cat o a través dels telèfons de l’Oficina de Serveis a l’Empresa: 93 403 69 43  i 93 402 60 23. 

 

Aquesta acció forma part de les actuacions que duu a terme l’Ajuntament amb la voluntat de dotar el sector gastronòmic de L’Hospitalet d’eines de qualitat i reforçar així el teixit empresarial de la ciutat.