fbpx
Divendres, 23 de febrer de 2024
És notícia

L’Ajuntament de Sant Boi convida la ciutadania a elaborar el Pla de Mandat 2023-27

Avatar photo

L’Ajuntament organitza una jornada participativa adreçada a les persones de la ciutat que vulguin aportar idees i propostes per millorar Sant Boi. Amb l’eslògan ‘La il·lusió que ens mou’, la jornada establirà les línies mestres i les accions del Pla de Mandat 2023-27, que tindrà com a referència els eixos de l’Agenda Urbana Local. L’obertura de l’acte anirà a càrrec del reconegut xef Joan Roca.

La jornada participativa tindrà lloc el dimecres 13 de desembre, de 18 a 20.30 hores, a l’edifici Sant Boi Centreserveis.

Els quatre eixos de l’Agenda Urbana Local seran el punt de referència per a l’elaboració del Pla de Mandat. Aquests eixos són: Reactivació social; Territori, model de ciutat i prosperitat; Ciutat sostenible, saludable, resilient i segura, i Digitalització i governança.

El govern municipal considera que els reptes complexos que caracteritzen la societat actual requereixen la implicació i complicitat de tothom per trobar les solucions més adequades. A la sessió s’explicarà de quines maneres la ciutadania, les entitats i les empreses poden implicar-se en la millora de Sant Boi.

Alguns dels grans reptes que afronten actualment les ciutats com la nostra són la transició energètica i l’adaptació als efectes del canvi climàtic, la transformació cap al món digital, la preservació de l’entorn natural o la garantia del dret a l’habitatge. La renaturalització de l’espai urbà, l’atenció a l’adolescència o l’impuls dels sectors econòmics emergents seran també algunes de les prioritats del nou Pla de Mandat.

L’Ajuntament vol aprofitar aquesta jornada per impulsar la innovació i el treball col·laboratiu a Sant Boi. L’objectiu és que diferents agents de la ciutat -dels sectors social, econòmic o acadèmic, entre altres- s’impliquin juntament amb les administracions públiques per trobar solucions a aquests reptes.

Amb la jornada s’inicia un procés de construcció col·lectiva del futur del municipi, que tindrà continuïtat en espais de participació ciutadana que s’impulsaran al llarg del mandat.

Inscripcions a la jornada: [email protected]

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un carril bici connectarà Terrassa i Sabadell

Notícia següent

Del 27 de desembre al 4 de gener torna el Parc de Nadal de Reus

Notícies relacionades