Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

L’Ajuntament de Sabadell i Vàlua signen un acord per coordinar esforços i enfortir la col·laboració

Avatar photo

L’Ajuntament i Vàlua han signat avui un acord amb el qual es formalitza la  col·laboració entre ambdues institucions pel que fa al desenvolupament d’un  protocol de cobertura de serveis i prestacions essencials. D’aquesta manera,  es ratifica la coordinació d’esforços entre l’administració i les entitats per  continuar treballant conjuntament en la millora de la qualitat de vida dels  ciutadans i ciutadanes més vulnerables. La signatura, amb la presència de  l’alcaldessa, Marta Farrés, i el president de Vàlua, Ricard Rodríguez, ha tingut  lloc en el marc de les jornades “Sabadell amb Vàlua”.  

Avui també s’ha presentat públicament l’Associació Plataforma Vàlua i la  memòria 2022. Tot seguit, s’ha celebrat la taula rodona “Treballant juntes per  la inclusió”, que ha comptat amb la participació de l’alcaldessa, Marta Farrés;  el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano; el president de Vàlua,  Ricard Rodríguez; la Síndica Municipal de Greuges, Eva Abellán, i la  vicepresidenta d’Entitats Catalanes d’Acció Social, Rosa Balaguer. 

L’acord entre el consistori i Vàlua inclou l’establiment d’un intercanvi de  coneixement i dades, que permetrà compartir indicadors quantitatius i  qualitatius, tot creant un marc estable d’informació i coneixement. Es crearà  també un espai formal de coordinació i treball, amb periodicitat bimensual;  s’incorporen les entitats de Vàlua a l’Estratègia d’Acció Comunitària de 

l’Ajuntament; i recull també la intenció d’abordar la cobertura de necessitats  bàsiques de la població en termes de coordinació, cooperació i eficiència.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 × four =

Notícia anterior

El govern d’Aran torna a demanar que es limiti el pas de camions a l’N-230 durant l’hivern

Notícia següent

Figueres inaugura la Casa Natal Salvador Dalí

Notícies relacionades