Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

L’Ajuntament col·labora amb Pepco per cobrir vacants per a la nova botiga a Sabadell

Avatar photo

L’Ajuntament de Sabadell col·labora en la selecció de personal per a Pepco, la cadena de botigues que ofereix roba per a totes les edats i articles de la llar. Per l’obertura d’una nova botiga al centre de Sabadell, l’empresa preveu incorporar 10 persones com a personal de caixa i reposició.

Per seleccionar aquestes persones, l’auditori del Vapor Llonch de l’Ajuntament de Sabadell (ctra. de Barcelona, 208 bis, Sabadell) acollirà el 23 d’agost una sessió informativa, on es citaran les persones interessades a presentar la seva candidatura que compleixin els requisits i encaixin millor amb el perfil sol·licitat per l’empresa. Per participar-hi, les persones interessades s’han de registrar en aquesta sessió per mitjà del web municipal sabadelltreball.cat o de l’app Vapor Llonch. Aquelles que superin el primer filtre seran convocades a la sessió presencial.

Les inscripcions es podran realitzar fins al divendres 18 d’agost. Les persones convocades rebran un correu electrònic indicant l’hora de la sessió. Per a més informació es pot adreçar un correu electrònic a [email protected] o enviar un missatge al Whatsapp 696363850.

Serveis per a les empreses

Les empreses amb necessitat de cobrir llocs vacants tenen de forma permanent un ventall de serveis gratuïts al seu abast per part de l’Ajuntament, com ara l’acompanyament en la planificació de la gestió de persones, anàlisi i descripció del lloc de treball a cobrir, assessorament en matèria de contractació, subvencions i bonificacions, servei de selecció per competències o disseny de formació a mida de les necessitats de les empreses, entre altres.

L’any 2022, un total de 554 empreses van confiar en els serveis de l’Ajuntament de Sabadell arribant a gestionar 1.048 ofertes de treball amb un grau de cobertura de les ofertes del 65%.

Borsa de treball sabadelltreball.cat

Per a les persones en recerca de feina, està actiu el web sabadelltreball.cat i també està a disposició l’aplicació per a mòbil “Vapor Llonch”. Aquelles persones interessades es poden registrar en qualsevol dels dos mitjans i a partir d’aquí donar-se d’alta en les ofertes de treball publicades que siguin d’interès o bé assistir-hi a sessions informatives d’orientació laboral, entre d’altres recursos.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nineteen − 3 =

Notícia anterior

Els Bombers treballen en un incendi de vegetació a Sitges

Notícia següent

Dos detinguts per un robatori amb força en un habitatge

Notícies relacionades