fbpx
Divendres, 23 de febrer de 2024
És notícia

La XVIII edició del Torneig Abintegra U13 Vila de Parets ja té guanyadors

Avatar photo

La XVIII edició del Torneig Abintegra U13 Vila de Parets del Vallès es va celebrar el 8, 9 i 10 de desembre als dos pavellons municipals de Parets amb victòria del FC Barcelona, en la categoria masculina, i el València Basket, en la categoria femenina.

En el torneig hi van participar un total de 32 equips, 16 equips masculins i 16 de femenins, de Catalunya, d’Espanya i d’Europa. La competició va ser organitzada pel Club Bàsquet Parets, juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets i el suport de Swish All Hoops, Colacao, Le Caramel i Superservis Supermercats.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va apuntar que “ho estem vivint amb molta intensitat, hi ha un nivell molt gran tant en la categoria masculina com la femenina que posa en valor la XVIII edició d’aquest torneig. Volem felicitar el Club de Bàsquet Parets i tot l’equip de voluntaris per l’organització de l’esdeveniment, que destaca per difondre els valors del club i de l’esport al nostre poble”.

La regidora d’Esports, O’hara Valdivia, va destacar que “estem molt contents, hi ha un ambient impressionant, acollim un torneig que és referent a la comarca amb participació d’equips d’Espanya i de l’estranger. A més, volem aprofitar per agrair sobretot la tasca dels col·laboradors i les famílies que ho fan possible”.

El president del CB Parets, Enric Nuñez, va explicar que “estem molt contents, perquè tot ha sortit molt bé, i el conjunt és una valoració molt bona. Ja celebrem la 18a edició i destaquem que abans era un torneig important a la primera divisió, però ara ja és un torneig molt important a escala”.

Les posicions de la classificació de la categoria femenina va ser per ordre: el Valencia Basket, la UE Mataró, el Club Joventut de Badalona, el Next Hoops, el Femení Sant Adrià, el Barça CBS, el Club Basket Almeda, el CB Grup Barna, el Basket Zaragoza, l’UNI Girona, el Manresa CBF, el Sabadell BQ, el JET Terrassa, El Olivar (Saragossa), el CB Sant Josep, i el CB Parets.

Pel que fa a les posicions de la classificació masculina, va ser per ordre: el FC Barcelona, el Valencia Basket, el Real Madrid, el Club Joventut Badalona, el Next Hoops (Combinat internacional), la UE Mataró, el BBU’01 ULM (Alemanya), el Bàsquet Manresa, SESE, el Basket Zaragoza, el CB Hospitalet, el JAC Sants, el Bàsquet Girona, el CB Sant Josep, El Olivar (Saragossa), i el CB Parets.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tarragona obre La Xarranca, un nou espai per als infants i la gent gran

Notícia següent

Nova activitat del “Programa Famílies” del Museu Deu del Vendrell

Notícies relacionades