La sala d’estudi de la Biblioteca Roca Umbert amplia el seu horari

Granollers compta amb quatre sales d'estudi, actualment amb aforament limitat per adaptar-se a les mesures de contenció de la Covid-19

Del 6 de febrer al 30 de juny, la sala d’estudi de la Biblioteca Roca Umbert amplia el seu horari, de manera que obrirà tots els dies laborables fins a les 21.45 h i els caps de setmana de 9 a 14 h i de 15.30 a 21.45 h, per respectar el confinament nocturn decretat com a mesura per a la contenció de la Covid-19.

Granollers compta amb quatre sales d’estudi, amb Internet i connexió per a portàtils: a la Biblioteca Can Pedrals, a la Bibloteca Roca Umbert, al Gra i al Museu de Ciències Naturals. L’accés és lliure, excepte en el cas del Museu, on cal reservar per correu electrònic.

Horaris i aforaments

La sala d’estudi del Gra, actualment, per adaptar-se a la normativa de la Covid-19, compta amb un aforament de 10 places i està oberta els matins de dilluns, de 10 a 14 h, i els matins de dimarts a divendres, de 9 a 14 h. A les tardes, obre de dilluns a divendres, de 16 a 20 h. Es pot utilitzar per estudiar, fer deures i fer treballs en grup o de manera individual.

La sala del Museu de Ciències Naturals, que també ofereix un espai de consulta amb llibres especialitzats i assessorament en Treballs de Recerca sobre Ciències Naturals, permet un aforament de 6 places. És un espai adient per fer treballs en grups reduïts o de manera individual, en silenci. La sala obre els dijous, de 10 a 14 h, i els dimartsdimecres i dijous de 16 a 19 h. Per fer-ne ús cal reservar l’espai enviant un correu a biblioteca@museugranollersciencies.org.

La sala d’estudis de la Biblioteca Roca Umbert té un aforament de 34 places de la sala d’estudi, i de 64 quan la biblioteca també és oberta, i obre els dimecres i divendres, de 10 a 14 h, i de dilluns a divendres de 15 a 21.45 h. Els caps de setmana, amb la nova ampliació, obre de 9 a 14 h i de 15.30 a 21.45 h.

Per la seva banda, la Biblioteca Can Pedrals compta amb un aforament de 19 places i obre els matins de dimarts a divendres, de 9.30 a 14 h, i les tardes de dilluns a divendres, de 15.30 a 20 h. Els dissabtes al matí també obre de 9.30 a 14 h.

Les sales d’estudi romandran tancades els dies festius del calendari municipal.

Protocols Covid-19

L’entrada a les sales és lliure. Cal dur mascareta i no és possible consumir-hi begudes o menjar. Actualment s’aplica el protocol de reducció de riscos degut a la Covid-19 i la sala es va ventilant periòdicament. A més, es neteja l’espai quan marxa una persona i tota la sala dos cops al dia. L’aforament s’ha reduït a un 30 % i es podria ampliar segons l’evolució de les restriccions.

Per a més informació, contacta amb gra@grajove.cat o consulta el web http://grajove.cat/sales-d-estudi.