La Sagrada Família oferirà una missa internacional cada diumenge

    La celebració que fins ara tenia lloc a la cripta passarà a la basílica amb els mateixos horaris que fins ara

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    La Sagrada Família oferirà a partir del pròxim 9 de juliol setmanalment una missa internacional cada diumenge i festa de precepte, segons ha indicat aquest divendres l’Arquebisbat de Barcelona. Es tracta d’una iniciativa que l’arxidiòcesi de Barcelona vol oferir “a tots els cristians, especialment a aquells que visiten la ciutat i que durant la seva estada vulguin celebrar la missa dominical”. La celebració que fins ara tenia lloc a la cripta passarà a la basílica amb els mateixos horaris que fins ara.
    Cada diumenge, a les 8.30h s’obrirà l’accés a la basílica exclusivament per celebrar l’eucaristia i, a partir de les 9.10h., “es limitarà l’accés per tal d’evitar moviment de persones, de cara a una celebració serena”. Un cop acabada la missa, que es farà en català, castellà, anglès i italià, s’obriran les portes als visitants del temple.

    En total podran assistir-hi un màxim de 700 persones assegudes i dues mil que restaran de peu. La missa dominical es mantindrà ininterrompudament durant tot l’estiu. A més, de cara a la tardor es preveu incorporar també els diumenges la missa vespertina, que tindria lloc cap a les 20h., substituint, així la missa que actualment se celebra a les 20.15h a la cripta.