Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

La reforma de l’estació de trens de Viladecans inclourà desdoblar les vies

Avatar photo

El projecte compta amb una inversió de 2,2 milions d'euros i la previsió que l’obra estigui enllestida el 2024

La ministra de Mobilitat, Transports i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha garantit aquest dimarts que la futura reforma de l’estació de tren Viladecans (Baix Llobregat) inclourà desdoblar les vies que passen per aquest municipi. “Evidentment que s’haurà d’incloure la previsió de les quatre vies que transcorrin per l’estació”, ha asseverat Sánchez en resposta a una pregunta al Senat formulada per ERC.

 

Els republicans reclamaven concreció sobre quan s’executarà aquest desdoblament i saber com avança el projecte per quadruplicar el tram Castelldefels – El Prat. Sense entrar en detalls, la ministra s’ha compromès a “avançar com més aviat millor” en aquesta ampliació de l’R2 sud i en acotar com reformular l’antic projecte del ‘Metro del Delta’.

 

Adif va anunciar la reforma de l’estació de Viladecans el mes de setembre passat, amb una inversió de 2,2 milions d’euros i la previsió que l’obra estigui enllestida el 2024. ERC ha advertit que el projecte inicialment no inclou canviar l’esquema de vies.

 

Viladecans ha reclamat històricament ampliar la infraestructura perquè actualment una tercera part dels trens de Rodalies de l’R2 Sud no poden aturar-se al municipi per no entorpir el trànsit de trens regionals.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

sixteen − one =

Notícia anterior

Un policia nacional de baixa psicològica mor tirotejat pels seus companys

Notícia següent

Detenen ‘carabraga’ un instagramer que feia ‘sinpas’ als taxistes i grafitejava els vagons de tren

Notícies relacionades