La Guàrdia Urbana desallotja dues festes de més de 60 persones a Barcelona

A la festa il·legal que els agents van detectar a Ciutat Vella, els 64 participants --sense mascareta-- tampoc no complien les mesures de seguretat, motiu pel qual se'ls va denunciar.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha desallotjat aquest dissabte a la nit dues festes il·legals amb més de 60 assistents a cadascuna, una en un local de l’Eixample i una altra a Ciutat Vella, ha informat l’Ajuntament de Barcelona a Europa Press.

Al local de l’Eixample, un total de 67 persones presumptament celebraven una festa sense complir cap mesura de seguretat davant la Covid-19, ha informat la Guàrdia Urbana en un tuit que ha recollit Europa Press.

Al local hi havia copes, ampolles d’alcohol i altaveus per celebrar la festa, que els agents van interrompre i van desallotjar.

A més, van denunciar el responsable del local i als assistents, que no mantenien la distància de seguretat ni van respectar l’aforament màxim del local.

A la festa il·legal que els agents van detectar a Ciutat Vella, els 64 participants –sense mascareta– tampoc no complien les mesures de seguretat, motiu pel qual se’ls va denunciar.