La Guàrdia Urbana aixeca 145 sancions per incomplir les restriccions anti-Covid

Des de divendres i fins diumenge s’han atès a la ciutat 174 requeriments de serveis nocturns a causa de molèsties per sorolls

La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet ha aixecat durant el passat cap de setmana 145 actes de sanció per diversos incompliments de les restriccions vigents a causa de la Covid-19. 

En total han estat denunciades 133 persones: 70, per consum d’alcohol a la via pública; 23, per no dur la mascareta; 20, per reunions de més de sis persones; 12, per incompliment del confinament municipal; tres, per no respectar el toc de queda; i cinc més, per diverses causes, com manca de respecte i desobediència a l’autoritat o tinença de drogues.

Aquest cap de setmana també han estat denunciats 12 locals: dos, per no respectar l’horari establert; un, per incomplir l’aforament o altres límits organitzatius de l’activitat; i nou més, per infringir altres mesures anti-Covid.

A més, s’hi han establert 13 punts de control del confinament municipal, amb un total de 201 vehicles identificats.

De dijous a diumenge, la Guàrdia Urbana ha atès 174 requeriments de serveis nocturns per molèsties de sorolls: 145 en habitatges, amb set denúncies; 22 a l’espai públic, amb una denúncia; i set en establiments.