La Generalitat negociarà amb els taxistes per evitar l’acampada

Els taxistes en una situació desesperada, amenacen en acampar tot i el toc de queda

Després de la segona jornada de mobilitzacions duta a terme pel sector del taxi de Barcelona, els diferents col·lectius en protesta semblen que han volgut pujar la intensitat de les seves accions. Així ho ha explicat Tito Álvarez, del sindicat Élite Taxi després de la segona marxa en la qual uns 150 taxis han arribat davant la conselleria de Territori i Sostenibilitat.

El líder sindical ha assenyalat que acamparan davant del Departament de Territori i Sostenibilitat, davant de l’Estació de Sants i, en declaracions recollides per Metropoli Abierta, ha afirmat que “si són les 10 de la nit i hi ha toc de queda, ens hauran de treure a pals, total ja no hi ha dolor”.

Els taxistes que reclamen la congelació dels pagaments si hi ha una reducció d’activitat per la pandèmia i ajudes pel seu sector. Davant la pressió, aquesta tarda la Generalitat ha anunciat que demà dimecres es reunirà amb el sector del taxi per tractar les seves reivindicacions.

Segons ha informat la Generalitat, el director general de Transports i Mobilitat, David Saldoni, rebrà aquest dimecres els representants dels taxistes per tractar les seves demandes d’ajudes per al sector”. En aquesta reunió, també es tractarà la regulació de l’oferta en un context marcat pel descens dràstic de la demanda a conseqüència de la pandèmia.