La Cursa dels Nassos de Barcelona estrena un recorregut més ràpid

Amb l'objectiu d'oferir més al·licients als participants per aconseguir una bona marca

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La Cursa dels Nassos de Barcelona 2021 se celebrarà aquest divendres a les 17.15 hores i ho farà amb l’estrena d’un nou recorregut més ràpid amb l’objectiu d’oferir més al·licients als participants per aconseguir una bona marca i mantenir les mesures de seguretat contra la covid.

S’eliminaran tres de les corbes de 90 graus de l’itinerari antic (el gir cap al carrer Àlaba, el de Sancho de Ávila amb Badajoz i el de Bolívia cap a Ciutat de Granada) i desapareixerà una part de la pujada del carrer Marina, ha informat l’Ajuntament aquest dilluns en un comunicat.

D’aquesta manera, el recorregut –de 10 quilòmetres de distància– començarà al carrer Selva de Mar (a l’altura de la plaça Ramon Calsina) i passarà pel passeig Garcia Faria, Calvell, carrer Llancuna (costat Llobregat), Salvador Espriu, plaça Voluntaris (costat muntanya), carrer Salvador Espriu, del Dr Aiguader, la plaça Pau Vila, Pla de Palau i avinguda Marquès de l’Argentera (costat mar).

Seguirà per passeig Picasso, on farà un gir de 180 graus i continuarà per passeig Circumvalació (costat muntanya), avinguda Icària, carrer Marina, carrer Llull, carrer Llancuna, avinguda Diagonal (costat mar), fins a tornar a arribar al carrer Selva de Mar, on finalitzarà.

S’hi han inscrit 6.115 participants (sense comptar l’elit que encara no està tancada), 70% homes i 30% dones, i tindrà diferents sortides: la de la categoria de cadira de rodes serà a les 17.12 hores i la resta seran escalonades en tres temps, a les 17.15, a les 17.18 i a les 17.23.

COMPETICIÓ DE 5.000 METRES

A més de la competició popular, a les 19.15 hores tindrà lloc per segon any consecutiu una competició internacional de 5.000 metres, dissenyada per assolir el rècord mundial d’aquesta distància, i també amb un recorregut més ràpid.

La sortida serà a l’avinguda Icària, passant pel carrer Marina, Llull, Llacuna, avinguda Diagonal, carrer Llull (direcció contrària) i Selva de Mar, on finalitza el recorregut, també a l’altura de la plaça Ramon Calsina, com en la Cursa dels Nassos.