La Casa Soler i Palet acull el lliurament dels premis de narracions curtes

En aquesta edició, l’acte d’entrega dels guardons no s’ha obert al públic per adaptar-lo i poder complir així amb les actuals mesures de seguretat i prevenció

La regidora de Cultura, Rosa Boladeras va presidir ahir dimarts 17 de novembre  l’acte d’entrega dels XVII Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia, II Premi  Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes en català i l’XI Concurs de narracions  curtes Josep Soler i Palet. A l’acte d’entrega dels guardons, celebrada al vestíbul de  la Casa Soler i Palet, també han participat membres del Jurat dels premis així com  representants de les entitats organitzadores i col·laboradores dels guardons.  L’Ajuntament de Terrassa convoca aquests premis literaris de forma anual, amb la  col·laboració d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals i l’Ateneu Terrassenc. En  aquesta edició, l’acte d’entrega no s’ha obert al públic i ha consistit en el lliurament  dels premis a les persones guardonades, adaptant l’acte per poder complir amb les  actuals mesures de seguretat i prevenció.  

 

En aquesta edició, la guanyadora del Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia ha  estat Roser Cabacés amb l’obra “Aiguaneix”. El premi consisteix en la publicació en  edició comercial del seu llibre. L’Ajuntament de Terrassa facilitarà la publicació de  l’obra en regim de coedició amb Pagès Editors.  

 

Pel que fa a la segona edició del Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes en  català, el guardó ha estat per Eva Llobet Martí amb l’obra “Totes les famílies felices”.  Com a premi, l’editorial Voliana publicarà el llibre guanyador i entregarà una dotació  de 1.000 euros a l’autora.  

 

Per últim, i pel que fa al XI Concurs de narracions curtes Josep Soler i Palet, s’han  concedit tres premis. El tercer premi, dotat amb un lot de llibres per valor de 60 euros  gentilesa de la llibreria La Temerària i dues entrades per assistir a un espectacle de l’Auditori Municipal, el Teatre Principal o el Teatre Alegria ha estat per a Antoni López  Massó i l’obra “El Cònsul”.  

 

El segon premi, dotat amb un lot de llibres valorat en 80 euros gentilesa de la llibreria  Cinta i dues entrades per assistir a un espectacle de l’Auditori Municipal, el Teatre  Principal o el Teatre Alegria ha estat per a Jordi Baucells Martin amb l’obra “La noia  que passejava escaroles”. I, finalment, el primer premi, ha estat per a Antonio  Lozano Rabaneda amb l’obra “Pasta de moniato”, que ha rebut un lot de llibres per  valor de 120 euros gentilesa de la llibreria La Casa del Libro i dues entrades per  assistir a un espectacle de l’Auditori Municipal, el Teatre Principal o el Teatre Alegria.  

A més, les deu obres del concurs Soler i Palet seleccionades per part del jurat  s’editaran en un llibret virtual que es publicarà el Sant Jordi de l’any vinent a la  pàgina web de la xarxa de biblioteques municipals. D’altra banda, cadascun dels  autors i autores de les 10 obres seleccionades rebran una còpia impresa, un diploma  així com dues entrades per assistir a un espectacle de l’Auditori Municipal, el Teatre  Principal o el Teatre Alegria quan la situació sanitària ho permeti.