Dilluns, 22 d'abril de 2024
És notícia

La 16a edició del Cros Comarcal de Parets del Vallès ja té guanyadors

Avatar photo

Parets del Vallès va dur a terme, el dissabte 2 de desembre la 16a edició del Cros Esportiu Comarcal, que va tenir la sortida de les pistes d’atletisme amb 380 participants. L’esdeveniment va estar organitzat pel Club d’Atletisme Parets i pel CEVO (Consell Esportiu del Vallès Oriental) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets.

El guanyadors van ser: Martí Ullar (CA Parets) en l’Open Masculí, Carme Marzo (CA Parets) en Open Femení. En Juvenil Masculí, Walid El Achoury (Independent) i en Juvenil Femení, Paula Peralta (CA Parets). En la categoria de Cadet Masculí va ser Guillem Cuartero (AEE Blancafort) i en Cadet Femení, Claudia Mercado (CA Parets).

L’Infantil Masculí el va guanyar David Escribano (CA Mollet) i l’Infantil Femení, Beth Martínez (CA Canovelles). A l’Aleví Masculí es va dur el trofeu Daniel Lerín (CA Canovelles) i a l’Aleví Femení, Jana Martínez (CA Granollers). Respecte al Benjamí Masculí, va ser Olau Pujol (CA Granollers) i en el Benjamí Femení, Nadia Martínez (CA Canovelles). El Prebenjamí Femení el va guanyar Leyre Vázquez (CA Canovelles), el Mini Femení, Blanca Villena (CA Canovelles) i el Mini Masculí, en Jofre Pons (CA Mollet).

Els reconeixements als guanyadors van ser entregats per l’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, per la regidora d’Esports, O’hara Valdivia, el president del Club Atletisme Parets, Salvador Corbera, Francisco Maraver, del Club Atletisme Parets, Jordi Jané, del Consell Comarcal i Juan Ruiz de La Pérgola, com a patrocinador de l’acte.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Blanes dedica uns jardins al pintor blanenc Rafael Bataller i Giralt

Notícia següent

La plataforma de compra en línia de Granollers estrena vídeo promocional

Notícies relacionades