fbpx
Dijous, 29 de febrer de 2024
És notícia

JUDICI ALVES | El futbolista va estar “bavós” des que va conèixer la víctima

Avatar photo
L’amiga de la denunciant ha explicat que Dani Alves va mantenir una actitud “bavosa” amb elles des del moment en què les va conèixer
dani alves

El primer dia en el judici contra Dani Alves, acusat d’agredir sexualment una noia en una discoteca de Barcelona, ha deixat les primeres declaracions relacionades amb el cas. Entre elles destaca la de l’amiga de la víctima, que ha denunciat que el futbolista va mantenir una actitud “bavosa” des del moment en què les va conèixer. 

Segons ha explicat davant l’Audiència de Barcelona, la víctima va admetre que li havia fet mal “en penetrar-la” des del primer moment després de l’agressió i va assegurar que havia ejaculat a l’interior de la vagina. Malgrat això, no va denunciar-ho inicialment perquè pensava que ningú la creuria.

També ha detallat que la denunciant no ha pogut treballar des del dia de l’agressió, que té ansietat i que es mostra “obsessiva” les poques vegades que surt al carrer.

L’amiga de la víctima explica com va ser l’agressió

Segons la versió de l’amiga, les tres noies van sortir de festa aquella nit i van quedar-se en la zona general de la discoteca, prop de la zona VIP. Al cap d’una estona, dos o tres nois mexicans d’un grup de sis o set que eren en un grup reservat van sortir i les van convidar a anar amb ells.

Elles hi van anar, i al cap de poca estona, un cambrer es va apropar i va dir que des d’una taula les volien convidar a cava. Elles ho van rebutjar, però el cambrer va insistir un segon cop i finalment van dirigir-se a la taula des d’on les estaven convidant, on hi havia Dani Alves. Elles no el coneixien, però van saber-ho després.

La testimoni dels fets ha explicat que l’actitud del futbolista, ja des d’aquell moment, va ser “bavosa” quan li va voler fer els dos petons de salutació i li va tocar l’esquena, prop del cul. “No em va agradar l’actitud i me’n vaig anar a l’altre costat de la taula, però no li vaig dir res”, explica. La noia explica que va ser “egoista”, perquè només es va preocupar de sortir ella mateixa de la zona d’influència d’Alves, però no va avisar les seves amigues.

Al cap d’una estona, l’altra noia que havia sortit amb elles, una cosina de la víctima, va dir-li que el futbolista li havia tocat la vulva, cosa que va confirmar la seva opinió sobre el futbolista.

Durant la nit, Alves va anar cap a una porta sense saber que era el lavabo i les tres noies van quedar-se amb un amic d’ell. Al cap d’una estona, la víctima va entrar per la mateixa porta i l’amic del jugador va proposar-li a la seva amiga entrar-hi també, però ella s’hi va negar.

Davant d’aquesta situació, ella va decidir baixar al lavabo general de la discoteca, i un cop allà va rebre un missatge de la cosina de la víctima dient que volia marxar. Immediatament va saber “què havia passat”, explica. La víctima estava “desconsolada com mai” i va dir que “li havia fet molt mal, s’ha corregut dins”.

Segons explica l’amiga, totes tres van acabar plorant perquè no sabien què fer en aquella situació: “Era com si ella no estigués allà, estava el seu cos com trepitjat”.

Van insistir a la noia perquè denunciés

L’amiga, que és advocada, va recomanar a la víctima que denunciés els fets, tot i que en un primer moment ella no volia fer-ho per por que no la creguessin. Malgrat això, les seves acompanyants van alertar el personal de la discoteca, que al seu torn van activar els Mossos d’Esquadra. La víctima va anar a l’Hospital Clínic per fer-li una valoració.

Preguntada sobre l’estat d’Alves, ha explicat que el futbolista “no semblava gaire perjudicat per l’alcohol” i no recorda haver vist la seva amiga, la víctima, fent-se petons o abraçant el jugador abans de la presumpta agressió.

Durant els dies següents, les dues joves van aconseguir convèncer la noia de denunciar i van acompanyar-la a comissaria.

La víctima té ansietat, desconfia de tothom i quasi no surt de casa

Segons ha explicat l’amiga de la víctima, des del dia de l’agressió la vida de la jove ha canviat completament. Està “molt malament”, amb ansietat, quan abans era alegre; ha perdut pes, no es refia de ningú, no treballa i quasi mai surt de casa. Quan ho fa, es comporta de forma “obsessiva”, pensant que la segueixen o li fan fotografies, en gran part a causa del perfil mediàtic del jugador.

La noia ha hagut d’anar a teràpia psicològica després que mitjans brasilers publiquessin les seves imatges, difoses per la mare del futbolista.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Salou rep el premi “Vela Social” de la Federació Catalana de Vela

Notícia següent

Arriba una xerrada en línea sobre com tramitar ajudes a la Conca

Notícies relacionades