Juan Ramón Moreno: “Andorra ofereix molt pel client i això ens diferencia”

Grandvalira Resorts, la nova marca que uneix les tres principals pistes del pirineu andorrà, està a punt d’arrencar la temporada de l’any més important per tots els seus membres. Enguany, comença el dia 1 de desembre. Una data semblant a la de l’any passat, que va estar marcada pels problemes meteorològics i la manca de neu. No obstant, segons Juan Ramón Moreno, director general de Grandvalira Resorts, tot està sota control per poder obrir sense cap problema. Després de la presentació oficial a Barcelona, Juan Ramón presta declaracions a La Ciutat per especificar els detalls que s’han presentat durant l’acte.

Com són les expectatives actuals respecte la temporada que està a punt de començar? 

Les expectatives són bones. Les reserves que tenim ara estan per sobre que la temporoada passada, l’ocupació hotelera està a nivells molt bons, especialment al Nadal i febrer. Lògicament depenem de la neu i esperem que l’inici de temporada sigui bo i poguem tenir una temporada bona. Tot apunta que ho serà, millor que la passada.

L’inici de la temporada passada va estar marcat per la poca neu. Li preocupa que aquest any es doni la mateixa situació?

Tenim un avantatge competitiu respecte els nostres competidors, i és que 2/3 parts de la superfície esquiable està innivada. Si la temperatura ens permet produir neu, ho farem. Ens va ajudar molt la temporada passada, sobretot a l’inici. Durant aquell mes al Pirineu Andorra era l’únic lloc on es podia esquiar. Esperem que aquesta temporada tinguem neu natural per començar la temporada correctament.

Grandvalira Resorts està tenint molt en compte el factor sostenible. Creu que s’ha de seguir potenciant?

Clarament sí. Per nosaltres és una part molt estratègica de la companyia. Invertim molts diners en aquest factor i ho fem sempre mirant el medi ambient. Aviat presentarem un estudi que demostra que ho fem bé i per nosaltres és una tasca molt important i cal dedicar-li diners cada temporada.

Quin és l’element més significatiu de Grandvalira Resorts?

Tenim el domini esquiable més gran del pirineu dividit en tres estacions. A Grandvalira arribem als 215. Però sobretot, nosaltres veiem el negoci pensant sempre en el client. La gastronomia és de primer nivell i les escoles d’esquí són bones amb professionals increïbles. El factor diferencial també es centra en com preparem la neu. Invertim molt en equips, però els equips humans que tenim són els millors. Hem pogut veure que les xifres de valoració del client són molt altes, i això no és casualitat. És fruit del treball i les inversions que fem per conèixer el sector. Andorra ofereix molt pel client i ens diferencia d’altres estacions d’esquí.

Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

Bandera vermella a 18 platges de la Costa Daurada

Les condicions del mar a la Costa Daurada han obligat Protecció Civil a activar la bandera vermella a 18 platges…

9 minuts fa

El govern defensa la qualitat del servei de socorrisme de les platges de VNG

L'endemà del Ple ordinari del mes de juliol, l'equip de govern ha fet una valoració de la sessió en la…

24 minuts fa

19 dotacions terrestres i 6 aèries treballen en un incendi a l’Anoia

Els Bombers han desplegat 6 dotacions aèries i 19 terrestres amb un total de 74 efectius en un incendi de…

34 minuts fa

Tàrrega celebrarà el segon Triatló Popular el dissabte 19 de juliol

El Parc Esportiu Tàrrega acollirà el dissabte 19 de juliol a partir de dos quarts de vuit del vespre la segona edició…

53 minuts fa

La Festa del Tomàquet torna amb més de 20 activitats a Manresa

La Festa del Tomàquet torna amb força i per segon any consecutiu començarà amb l’estada d’un ramat de cabres en…

60 minuts fa

Els Bombers treballen en un segon incendi a les Terres de l’Ebre

Els Bombers de la Generalitat treballen en un segon incendi de vegetació a les Terres de l'Ebre, en aquest cas…

1 hora fa

Esta web utiliza cookies.