Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

Jornada de portes obertes a l’Ajuntament de Granollers

Avatar photo
El 20 i 21 d’abril es podrà visitar l’edifici municipal amb motiu del 45è aniversari de la constitució dels primers ajuntaments democràtics

El pròxims 20 i 21 d’abril l’Ajuntament de Granollers celebrarà la jornada de portes obertes amb l’objectiu de donar a conèixer l’edifici històric i de celebrar el 45è aniversari de la constitució dels primers ajuntaments democràtics. D’aquesta manera, es recordarà que el 3 d’abril de 1979 es van celebrar les primeres eleccions municipals democràtiques a Catalunya després de la dictadura franquista.

Durant la jornada hi haurà una visita guiada a càrrec de la historiadora Cinta Cantarell pels espais més significatius de l’edifici.

A l’espai expositiu es podrà visitar l’exposició dels primers ajuntaments democràtics.

Horaris visites

  • Dissabte 20 d’abril

De 10 a 13 h i de 17 a 20 h

  • Diumenge 21 d’abril

De 10 a 13 h

L’Ajuntament de Granollers va ser construït l’any 1904 per l’arquitecte Simó Cordomí i Carrera a la plaça de la Porxada, al bell mig de la ciutat. És un edifici d’estil neogòtic compost per una torre amb rellotge, un solemne i ampli balcó i múltiples escultures dissenyades per l’escultor Josep Maria Barnadas.

Inscripcions

La visita a l’Ajuntament és gratuïta i oberta a tothom, però és necessària la inscripció prèvia en aquest enllaç(link is external).

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Constantí reconeix un any més els comerços i establiments del municipi

Notícia següent

Mònica Sales (Junts) presenta una llista “transversal” a Tarragona

Notícies relacionades