Instal·len una canonada de la xarxa d’abastament al carrer Jaume Isern de Mataró

Avatar photo

L’actuació va començar el dilluns 11 de gener i consisteix en la instal·lació d’una nova conducció per la xarxa d’abastament d’aigua potable del carrer de Jaume Isern, entre la plaça de Granollers i el carrer de Fra Luis de León, al barri de l’Eixample.

El motiu de la instal·lació d’aquesta nova canonada és millorar la connexió i la capacitat de distribució de la xarxa principal de la zona d’abastament del dipòsit de 1r de maig, ubicat al passeig dels Molins, tal com contempla el Pla Director de l’Aigua de Mataró 2011-2025.

S’instal·laran un total de 191 metres lineals de canonades de diferents diàmetres, vàlvules de maniobra i descàrregues necessàries per al correcte funcionament de la xarxa.

Normalment en les instal·lacions d’abastament la rasa va majoritàriament per la vorera així que la circulació de vehicles no es veurà afectada, exceptuant els trams on hi ha cruïlles de carrers, que només tindran afectacions de manera puntual.

Es reposaran les voreres afectades amb panot, i l’asfalt de la calçada que sigui necessari, utilitzant per tant el mateix tipus de paviment que hi ha ara.

Els treballs comprenen l’obra civil, adjudicada a l’empresa AVIC SL, per un import de 39.323,75 € (IVA inclòs), i l’obra mecànica que realitza Aigües de Mataró, per un import de 63.069,12 € (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista de sis setmanes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Aragonès adverteix que “venen setmanes molt complicades” en l’àmbit sanitari

Notícia següent

Arriben a 200 els ingressats per covid-19 als hospitals de Ponent

Notícies relacionades