S’obren les inscripcions per als cursos i tallers d’estiu a Granollers

Aquest mes de juny també arriba el "XXIII Ral·li fotogràfic, Granollers es revela". El concurs fotogràfic que organitza la Xarxa de Centres Cívics de Granollers

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Aquest mes de juny comencen les inscripcions als cursos i tallers d’estiu que organitza la Xarxa de Centres Cívics de Granollers. A partir del dimecres 1 de juny, a les 16 h, fins al divendres 17 de juny, a les 21 h, es podran fer les inscripcions a través de la web www.granollers.cat/centrescivics o presencialment a qualsevol dels cinc centres de la ciutat.

En la programació d’aquesta temporada es poden trobar una 40a d’activitats, amb propostes per a totes les edats i gustos. D’entre les activitats i tallers oferts, destacar el curs de sopars a la fresca per compartir o el de cuina vegana, per als amants de la cuina o aquells que vulguin millorar les seves habilitats en els fogons. El curs d’iniciació al tapís o el de creació d’un quadern de viatge, per als usuaris que busquin propostes d’expressió i creativitat. El curs de Trekking, el de Brico exprés o el d’Anglès per viatjar, per aquells que vulguin aprendre recursos útils. I per als que vulguin millorar i treballar la seva salut i benestar, destacar el taller de tècniques de respiració i el de sòl pelvià.

Consulta el llistat complet d’activitats a www.granollers.cat/centrescivics

Ral·li fotogràfic

D’altra banda, aquest mes de juny també arriba el “XXIII Ral·li fotogràfic, Granollers es revela”. El concurs fotogràfic que organitza la Xarxa de Centres Cívics de Granollers, on s’han de fotografiar 4 punts diferents de la ciutat de Granollers durant un matí. El Ral·li fotogràfic d’enguany se celebrarà el diumenge 12 de juny, de 9 a 13.30 h, per diferents punts de la ciutat. Les inscripcions es podran fer a partir del dimecres 1 de juny, a les 16 h, fins al dijous 9 de juny, a les 21 h, a través de la web www.granollers.cat/rallifotografic o presencialment a qualsevol dels cinc centres de la ciutat. També es podrà fer la inscripció el mateix dia del Ral·li, de 9 a 11 h a la plaça de la Corona. Com a novetat, a l’edició d’enguany s’habilitarà un itinerari especial per a la categoria infantil.

Del 4 al 15 de juliol es farà una exposició de totes les col·leccions al Centre Cívic Nord. I el dijous 14 de juliol, a les 20 h, al Centre Cívic Nord tindrà lloc el lliurament de premis del concurs.