S’inicia la reforma del carrer Cortit a Barcelona

L'actuació consistirà a incorporar plataforma única per pacificar el trànsit rodat de la via

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Barcelona, a través de BIMSA, iniciarà aquesta setmana les obres del carrer Cortit, al districte de Sant Andreu per tal de millorar-ne l’accessibilitat i guanyar espai per a l’ús dels vianants.

L’actuació, llargament reivindicada pel veïnat de La Sagrera, consistirà a incorporar plataforma única per pacificar el trànsit rodat de la via. La reforma es durà a terme entre el carrer Portugal i la plaça Masadas, al barri de la Sagrera, i també inclou els espais contigus dels carrers del Pacífic i Açores, així com un tram de vorera del carrer Portugal per tal de poder resoldre efectivament les trobades i cruïlles.

En concret, el projecte de reurbanització contempla la renovació completa dels paviments de l’àmbit que passa a ser una plataforma única; la introducció de vegetació a l’àmbit; la implantació d’un sistema de reg; la renovació de l’enllumenat; la renovació del desguàs de pluvials – embornals- afectant mínimament el col·lector unitari; el soterrament de travesses aèries, i la previsió d’un prisma de telecomunicacions municipals al llarg de l’àmbit.