Ingressen a presó els autors d’un robatori en un domicili a l’Hospitalet de Llobregat

Els arrestats van tancar una de les víctimes en una habitació i van ferir els agents durant la detenció

Els Mossos van detenir el 16 de novembre passat dos joves de 18 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de l’Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, detenció il·legal i atemptat als agents de l’autoritat. Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 9.00 h del matí, quan els agents van saber que s’estava produint un robatori a l’interior d’un pis a l’Hospitalet amb dues víctimes, una dona i la seva mare nonagenària.
Els agents es van desplaçar fins al domicili i van trobar dos joves al terrat de l’edifici que, en veure’ls, es van amagar. Els agents van trobar una de les víctimes dins d’una habitació que els lladres havien tancat amb clau, i la segona cridava des de l’interior.
Davant la situació d’urgència, els agents van pujar per la façana de l’immoble, d’uns 7 o 8 metres d’alçada, trepant per una reixa i posteriorment escalant per un fanal fins aconseguir accedir al terrat. Els agents van baixar per les escales i a l’interior del domicili, van localitzar la dona nonagenària en estat de xoc i amb ferides amb sang en una de les mans.
Els agents van fer recerca per l’interior del domicili i van localitzar els dos presumptes autors, amagats darrera de la porta del bany. Els joves, que es van oposar activament a la detenció, van arribar a agredir els agents causant lesions de diversa consideració.

Durant l’escorcoll, els agents van localitzar diverses joies a la butxaca dels pantalons, una lot i la clau amb la que havien tancat una de les víctimes.

Els arrestats, amb quinze antecedents policials anteriors de la mateixa tipologia, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.