Ingressa a presó un jove després de cometre 198 robatoris a vehicles

El detingut, de 23 anys, té prop d'un centenar de detencions i se l'acusa de 198 furts comesos els darrers mesos

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dimecres 15 de febrer un home de 23 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori o furt d’ús de vehicle, conduir sense haver obtingut mai permís i trencament de condemna. També se l’acusa l’autoria de 198 robatoris amb força a interior de vehicle, segons ha comunicat el cos policial. La investigació es va iniciar a mitjans de desembre quan els agents de la comissaria d’Esplugues van tenir coneixement de la sostracció d’un vehicle en un pàrquing comunitari al mateix municipi. Gràcies a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat i les gestions d’investigació, els agents van aconseguir identificar el presumpte autor, que acumulava 98 detencions per robar a l’interior de vehicles.

El detingut tenia en vigor diverses ordres de detenció de les unitats d’investigació de les comissaries d’Esplugues de Llobregat, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat per la seva relació amb 198 robatoris amb força a interior de vehicle estacionats en pàrquings, privats i públics.

Els agents van determinar que el presumpte autor actuava amb el mateix modus operandi: la majoria de les vegades aprofitava la sortida o entrada dels usuaris per accedir a l’interior de les instal·lacions i trencar els vidres dels vehicles amb l’objectiu d’endur-se els objectes de valor del seu interior.

El detingut també tenia vigent una mesura cautelar emesa per un jutjat de l’Hospitalet de Llobregat de prohibició d’entrada a pàrquings públics i privats d’aquest municipi.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor de l’Hospitalet de Llobregat va decretar el seu ingrés a presó.