Ingressa a presó un home per cometre vuit robatoris a l’Hospitalet de Llobregat

El presumpte atracador utilitzava objectes punxants per sostreure a les víctimes diners, telèfons mòbils i roba

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Un home de 34 anys de nacionalitat xilena ha ingressat a presó acusat d’haver comés vuit robatoris en els darrers mesos a l’Hospitalet de Llobregat. Segons fonts policials, el presumpte autor, veí de la ciutat, atracava les víctimes amb objectes punxants per sostreure’ls diners, telèfons mòbils o roba. Els Mossos d’Esquadra el van detenir el 22 de març mentre entrava a una porteria. L’home seguia les seves víctimes des del metro per diferents zones de la ciutat i després les obligava a entregar-li els objectes de valor. Per tot plegat el jutjat número tres de la ciutat va decretar l’ingrés a presó de l’individu.
D’altra banda, un altre home de l’Hospitalet de Llobregat també va ingressar a la presó acusat d’atracar una farmàcia amb arma de foc i robar els diners que hi havia a la caixa registradora, a més d’amenaçar la propietària i dues clientes que hi havia a dins l’establiment.

Els Mossos van detenir el presumpte autor al seu domicili, després que les seues víctimes el reconeguessin fotogràficament. L’home tenia antecedents per altres robatoris amb violència i intimidació a la ciutat.