Ingressa a la presó el tercer condemnat de ‘la manada de Sabadell’

L’Audiència de Barcelona ha ordenat l’ingrés a presó d’un dels tres membres de ‘la manada de Sabadell’ (Barcelona) condemnats per la violació múltiple a una noia: era l’únic que continuava en llibertat amb mesures cautelars, per la qual cosa els tres condemnats ja són a la presó.

En una interlocutòria d’aquest dimecres després d’una vista per decidir sobre la situació del condemnat, la secció 6 de l’Audiència de Barcelona ordena que ingressi a presó sense fiança fins que compleixi la meitat de la pena.

L’home va ser condemnat a tretze anys i mig de presó com a còmplice de tres delictes de violació, i fins aquest dimecres ha estat en llibertat amb l’obligació de comparèixer cada setmana al jutjat.

Els magistrats justifiquen que és “innegable la gravetat del fet i de les penes que s’han imposat”, i a l’hora de valorar el risc de fugida assenyalen que només té la seva parella com l’únic arrelament a Catalunya, la qual cosa consideren insuficient.

Afegeixen que el seu germà, també sospitós de la violació, va escapar i no va poder ser jutjat, i consideren que aquesta situació suposa “un canal de fugida” que podria utilitzar si no entra a la presó.