Inés Arrimadas denuncia que la selecció espanyola no jugui al Camp Nou

Arrimadas ha criticat que tots els candidats del Barça es declarin independentistes

Inés Arrimadas, en la Plaza de la Villa, en Madrid, anunciando su participación en las elecciones generales. Foto: CARLOS TEIXIDOR CADENAS

Ha estat en el marc d’una trobada d’Inés Arrimades amb periodistes esportius i esportistes professionals per reivindicar la selecció espanyola de futbol on la líder de Ciutadans ha proposat que el combinat nacional pugui jugar algun partit al Camp Nou, l’estadi del Futbol Club Barcelona.

Arrimadas ha explicat que “seria una mostra de normalitat dir que la Selecció Espanyola pugui tornar a jugar al Camp Nou”. El cert és que l’última vegada que l’equip de futbol nacional ha jugat al Camp Nou va ser el 1987 en un partit amistós contra Holanda. Encara més lluny va ser l’últim match oficial: el 1969. Els partits que l’anomenada “Roja” ha jugat a Barcelona més recentment han estat a l’Estadi Lluís Companys. L’últim el 2004 contra el Perú. Per tant, no hi ha històric que refuti les paraules d’Arrimades vinculant la manca de partits de la selecció al Camp Nou amb l’independentisme.

“No és que la societat catalana estigui desconnectada de la selecció o Espanya, el que passa és que tenim una sèrie de polítics que aprofiten molt bé aquest moment simbòlic perquè es visualitzi la desconnexió d’una part de la societat catalana”, ha dit la política de dretes.

“Crec que com a país és renunci que la selecció jugui en dues comunitats autònomes tan importants com Catalunya i el País Basc, em sembla una renúncia de país i hauríem de posar-nos a treballar perquè sinó això es normalitzarà”, ha sentenciat davant de figures com Pepe Reina o Amaya Valdemoro.

Així mateix, Arrimades ha criticat que tots els candidats a les eleccions del Barça es declarin independentistes i ha afegit que “el separatisme sap que trencar la selecció és el primer pas par trencar un país”.