Greu imprudència de dos escaladors drogats i beguts a Badalona

Quan van arribar els serveis d'emergència, els escaladors van admetre que estaven sota els efectes de l'alcohol i les drogues

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Dos escaladors van ser rescatats diumenge a Badalona. Després de rebre l’avís, els serveis d’emergències van mobilitzar el dispositiu de rescat, consistent en un helicòpter dels Bombers de la Generalitat, efectius de la Guàrdia Urbana de Badalona i els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM). Es dos escaladors van ser rescatats a la zona del monestir de Sant Jeroni de la Murtra.

D’aquesta manera, i segons recull ‘La Vanguardia’, la policia municipal de Badalona va rebre un avís durant la tarda de diumenge: una persona havia caigut d’una de les parets del monestir després d’intentar escalar l’edifici. Quan efectius de la policia van poder accedir a la zona, van trobar a aquestes dues persones ferides, amb diverses contusions al cap i al braç.

Quan van arribar els serveis d’emergència, els escaladors van admetre que estaven sota els efectes de l’alcohol i les drogues. És per aquest motiu que la Guàrdia Urbana de Badalona va obrir un expedient als dos homes per determinar si els fets podrien suposar una multa per imprudència. En cas afirmatiu, la Generalitat de Catalunya els imposaria una sanció que podria ascendir als milers d’euros.