La Ciutat de Barcelona

L’Hospitalet de Llobregat celebra la 13a edició de la Primavera de Tapes

L’esdeveniment gastronòmic tindrà lloc entre els dies 23 i 27 d’abril i els visitants podran gaudir duna tapa i una beguda per 4 euros

Aquest matí s’ha presentat la Primavera de Tapes, l’esdeveniment gastronòmic de les Festes de Primavera, que arriba a la 13a edició i que del 23 al 27 d’abril oferirà una tapa de qualitat i una beguda al preu de 4 euros. Aquest any, se suma a la commemoració del centenari del títol de ciutat.
La presentació, que s’ha fet al restaurant del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet, ha comptat amb l’assistència de l’alcalde, David Quirós; de la tinenta d’alcaldia de Ciutat Transformadora, Cristina Santón; d’altres representants del Govern municipal i grups polítics de la ciutat, i de representants del sector de la restauració de la ciutat. També hi ha assistit el padrí d’aquesta edició, Edu González, creador dels comptes @bravasbarcelona a Instagram i Tik Tok.
La Primavera de tapes s’emmarca en els projectes municipals destinats a la promoció i la dinamització de la gastronomia local i a la consolidació de la ciutat com a destí turístic gastronòmic.
En aquesta edició, Primavera de Tapes comptarà amb la participació de 27 establiments de la ciutat amb propostes de cuina tradicional i altres de creatives amb maridatges sorprenents o que fusionen plats de diferents cultures. Alguns bars i restaurants ofereixen la tapa amb l’opció d’emportar-se-la.
Com cada any, hi ha un procés participatiu, en què la ciutadania pot votar la seva tapa preferida en la categoria de la Tapa més popular i entrar en el sorteig de diferents premis. D’altra banda, un jurat professional decideix els guardonats en la categoria de la Tapa de millor qualitat gastronòmica, la Tapa més saborosa i la Tapa més creativa. Els premis es lliuraran en un acte el juliol.
La Primavera de tapes és una iniciativa de l’Ajuntament en col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria de L’Hospitalet, l’Associació de Gastronomia i Turisme i el blog L’Hospitalet Gastronòmic. 
Ariadna Redacció Samarra

Missatges recents

La Generalitat es marca l’objectiu d’ingressar entre les “50 regions més innovadores d’Europa”

El president de la Generalitat, Salvador Illa, i el president de la Fundació “la Caixa” i president del Patronat del…

11 hores fa

Un bebè de cinc mesos torna amb els seus pares després que Serveis Socials s’ho retirés

Dos pares de Castella-la Manxa han aconseguit recuperar al seu bebè després que Serveis Socials consideres que estava en "risc".…

11 hores fa

La diada de Sant Jordi arriba a la Generalitat amb una jornada de debats i diàlegs

La Generalitat de Catalunya donarà el tret de sortida a la celebració institucional de Sant Jordi el dia 22 d'abril…

11 hores fa

Un conat d’incendi al centre de Tarragona i un cotxe calcinat alerten als Bombers

Aquesta tarda, poc abans de les 20 hores, els Bombers de la Generalitat i la Guàrdia Urbana de Tarragona han…

12 hores fa

Els clients de CaixaBank en alerta per una nova estafa telefònica

Un dels majors problemes de les noves tecnologies són la quantitat d'estafes i pàgines fraudulentes que intenten robar dades i…

12 hores fa

Més d’un miler d’agricultors comencen a rebre les ajudes de la Política Agrària Comuna

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació fa efectiu aquest dijous, 17 d'abril, el pagament de 2.725.244 euros de tres…

13 hores fa

Esta web utiliza cookies.