Un bitlletaire novell porta sort als barris del centre de l’Hospitalet amb el sorteig de Reis

Els veïns de Sant Josep s'apropen a felicitar el propietari de l'administració, que la va comprar fa tres anys

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Antonio Ávila, propietari de l'administració de loteria número 9 de l'Hospitalet de Llobregat -El Gato Negro de Catalunya-, mostra els cartells amb el número 19467, el tercer premi del sorteig de Reis. ACN

Diversos veïns s’han apropat aquest dijous al migdia a l’administració número 9 de l’Hospitalet de Llobregat per felicitar-ne el propietari, que ha venut algunes participacions del 19467, el tercer premi del sorteig de Reis. Entre aquests, algun afortunat però, sobretot, molts veïns que, tortell en mà, han volgut compartir l’alegria del propietari. “Estic molt content, sobretot després d’aquests mesos tan durs”, ha expressat Antonio Ávila, que ha destacat com la pandèmia ha afectat el barri on es troba l’administració, el de Sant Josep, i els polígons industrials i les oficines que hi ha a tocar. Ávila va comprar el local fa tres anys i en els darrers mesos ha venut dos premis importants -per Sant Joan va repartir 1 milió d’euros-.

L’administració de loteria El Gato Negro de Catalunya ha viscut un dia festiu després de saber que havia venut una part del tercer premi del sorteig de Reis. Al migdia el propietari encara no sabia la quantitat exacta que havia repartit, però ha assegurat que eren “molts diners”. Segons ha indicat, va vendre una sèrie del número premiat -deu dècims, cadascun afortunat amb 25.000 euros- i, a més a més, es van comprar molts bitllets per màquina.

Ávila ha explicat que tenen molts clients que són veïns de Sant Josep, al costat del barri Centre, i també treballadors de la zona del polígon industrial i les oficines. “És un barri de gent treballadora, a qui un premi d’aquests omple de vida i il·lusió. I més en aquest últim any, en què les oficines i polígons ho han passat bastant malament. És aquesta gent a qui ha tocat, perquè s’ha venut tot a finestreta”, ha recalcat.

El propietari d’El Gato Negro de Catalunya, que va comprar l’establiment sense tenir experiència com a bitlletaire, també s’ha mostrat exultant pel fet d’haver repartit, en pocs mesos, dos premis importants. “Nosaltres hi posem la feina, la dedicació i la tenacitat, però la màgia és del ‘Gato Negro’. En tres anys, no és normal tants premis. L’anterior propietària va estar-hi 38 anys i va repartir un premi”, ha dit Ávila.