L’Hospitalet de Llobregat invertirà 165.000 euros en obres de millora en tres escoles

Es renovarà el pati de petits de l’Escola Mare de Déu de Bellvitge, el tancament perimetral de l’Escola Joaquim Ruyra i el sistema d’evacuació de l’Escola Frederic Mistral

L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat destinarà 165.000 euros a renovar i millorar les instal·lacions de les escoles Mare de Déu de Bellvitge, Joaquim Ruyra i Frederic Mistral. A l’Escola Mare de Déu de Bellvitge, del barri de Bellvitge, es va renovar el passat mes de desembre el pati que utilitzen els alumnes més petits, amb la ubicació d’un nou joc infantil i la substitució del sauló i el sorral de la zona d’esbarjo. A l’Escola Joaquim Ruyra, del barri de les Planes, s’estan fent obres per millorar el tancament perimetral del centre educatiu amb la instal·lació d’una nova tanca metàl·lica de seguretat i la renovació de la porta principal d’accés. Per últim, a l’Escola Frederic Mistral del barri Granvia Sud s’està construint una escala exterior metàl·lica per millorar el sistema d’evacuació del centre educatiu.
Durant aquest any es preveu que s’executin els projectes de reforma del tancament exterior i la pista esportiva de l’Escola Milagros Consarnau, de Santa Eulàlia; la renovació de la xarxa elèctrica de l’Escola Provençana, de Santa Eulàlia; l’ampliació de la cuina de l’Escola Joaquim Ruyra, de les Planes, i la instal·lació de tendals i zones d’ombra a diversos centres educatius de la ciutat.