L’Ajuntament de L’Hospitalet presenta el nou web de Turisme

L’objectiu del web és donar a conèixer els atractius turístics de la ciutat i ser un punt de referència per posar en valor L’Hospitalet com a destinació urbana en creixement

Imatge de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat

L’Ajuntament de L’Hospitalet estrena el nou portal web de Turisme, un espai virtual que permet mostrar als visitants els atractius turístics que ofereix L’Hospitalet. 

En els últims anys, la ciutat s’ha posicionat com una destinació turística referent a Catalunya, sobretot en relació amb el turisme de negocis, amb una oferta hotelera de qualitat. 

Durant els darrers anys, l’Ajuntament va començar a assentar les bases per potenciar els sectors econòmics de la ciutat relacionats amb el turisme, basant el seu desenvolupament inicial en el turisme de negocis, el turisme esportiu i el turisme gastronòmic, i té com a següent objectiu a la vista desenvolupar el turisme cultural. 

En aquesta nova fase, l’Ajuntament vol promocionar la ciutat com a destinació turística urbana, en l’àmbit internacional però també nacional i català, sempre sota la premissa d’un desenvolupament turístic sostenible des del punt de vista de l’aportació que pot fer l’economia del visitant al compliment dels 17 objectius de desenvolupament sostenible. En aquest sentit, una delegació municipal participarà a partir de demà al Saló Fitur, a Madrid, per donar a conèixer l’oferta turística de la ciutat. 

La interacció dels turistes amb les diferents destinacions estan experimentant un canvi arran de l’augment de l’ús de la tecnologia. D’aquesta manera, Internet ha condicionat la seva experiència abans, durant i després de la visita. Aquest nou canvi de paradigma fa que sigui necessari oferir un portal web que mostri informació constantment actualitzada i accessible des de qualsevol dispositiu. El web pretén oferir tant a ciutadans com a turistes informació constantment actualitzada mitjançant sis grans apartats: Què fer?, On menjar?, On dormir?, On comprar?, Turisme esportiu i Fires i congressos. 

Després d’un any de pandèmia on el turisme ha quedat paralitzat, el Pacte de ciutat per la recuperació econòmica i social de L’Hospitalet marca les accions que han de permetre reactivar l’economia i la creació d’ocupació. El llançament del web forma part d’aquestes mesures.