La Guàrdia Urbana de l’Hospitalet aixeca 23 sancions per incompliment de les restriccions anti-Covid

Dissabte a la nit es van desallotjar 70 persones d’un bar de la Florida per excés d’aforament i es va denunciar un local de Collblanc per obrir sense llicència i incomplir diverses mesures

La Guàrdia Urbana ha aixecat durant el passat cap de setmana 23 actes de sanció per diversos incompliments de les restriccions vigents a causa de la Covid-19.  

En total, s’han denunciat 17 persones: 6, per no dur la mascareta; 3, per consum d’alcohol a la via pública, i 8 més, per diverses causes, com manca de respecte i desobediència a l’autoritat o tinença de drogues. Aquest cap de setmana també s’han denunciat 6 locals: 3, per sobrepassar l’aforament; 2, per excés de vetlladors, i 1 més per incompliment d’horari. 

Destaquen les actuacions dutes a terme dissabte a la nit en un bar de la Florida, amb el desallotjament de 70 persones i denúncia al propietari per excés d’aforament, i en un local de Collblanc, on es van aixecar actes perquè no tenia llicència i s’incomplien diverses mesures anti-Covid: excés d’aforament, no usar mascaretes, no respectar la distància de seguretat i utilitzar cigarrets electrònics en un lloc tancat. 

De divendres a diumenge, s’han atès 288 requeriments de serveis nocturns per molèsties de sorolls: 153 en habitatges, amb 2 denúncies; 111 a l’espai públic, amb 2 denúncies, i 24 en establiments, amb 3 denúncies.