Es tanquen al públic tots els poliesportius de L’Hospitalet

En compliment de les noves mesures preses ahir per frenar l’expansió de la Covid

En compliment de les noves mesures preses per la Generalitat de Catalunya per lluitar contra l’expansió de la Covid, a partir del pròxim dijous, 7 de gener romanen tancats al públic tots els poliesportius municipals i les instal·lacions esportives a l’aire lliure sense control (pistes de bàsquet, de petanca, etc.) de L’Hospitalet.

Sí que estaran oberts els poliesportius per garantir els entrenaments i les competicions d’àmbit estatal i també per a la classe d’educació física dels centres educatius. També romandran obertes les instal·lacions esportives a l’aire lliure que poden ser controlades, amb limitació del 50% del seu l’aforament, com els camps de futbol o pistes exteriors vigilades.

A la ciutat, les sessions d’activitats físiques que realitza el personal tècnic dels poliesportius es continuaran emetent a través de les xarxes socials d’esports i les emissions a Televisió de L’Hospitalet.

En altres aspectes, també se suspenen a L’Hospitalet i a tot Catalunya les activitats de lleure, esport escolar i activitats extraescolars.

També com a novetat, a partir de dijous, 7 de gener, queda restringida l’entrada i la sortida del municipi durant la setmana sense motiu justificat, com anar a la feina o atendre a persones necessitades, tenint en compte que continua el confinament nocturn entre les deu de la nit i les sis del matí.