Els tres mercats no sedentaris de l’Hospitalet tornen aquesta setmana

L'horari serà de 8 a 14 hores i hi haurà el 50% de les parades

Els tres mercats no sedentaris de L’Hospitalet —Bellvitge, del Llibre i dels Ocellets— tornen aquesta setmana a l’activitat, i ho fan amb el 50 % de les parades habituals, i amb totes les mesures higièniques i de seguretat exigides, com ara l’obligatorietat de dur mascaretes, la delimitació de l’espai del mercat, el control d’accessos i d’aforament i el subministrament de guants d’un sol ús i de gel hidroalcohòlic.

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha optat per ampliar l’espai que ocupen habitualment aquests mercats i permetre, d’aquesta manera, la instal·lació del 50 % dels paradistes. El Decret del Govern espanyol per a la segona fase de desescalada estableix que es pugui muntar el 33 % de les parades, però deixa als ajuntaments la facultat d’ampliar-les al 50 % si s’amplia també l’espai del mercat setmanal.

Així, demà divendres, 12 de juny, el mercat no sedentari de Bellvitge, de venda d’articles de roba i de complements, tornarà a la seva ubicació habitual al barri; dissabte, dia 13 de juny, ho farà el mercat no sedentari del Llibre, al carrer d’Occident, a Collblanc, i diumenge, dia 14, l’anomenat mercat dels Ocellets tornarà a l’avinguda del Torrent Gornal, amb les parades de complements. L’horari dels tres mercats serà de 8 a 14 hores.