Detingut per vendre objectes robats en una botiga de segona mà a l’Hospitalet

El nombrós material intervingut s’està tornant als seus propietaris

Imatge de bicicletes intervingudes en l'operatiu. MOSSOS

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 9 de novembre el propietari d’una botiga d’objectes de segona mà de l’Hospitalet de Llobregat per un delicte de receptació. En una inspecció conjunta amb la Guàrdia Urbana, van constatar que l’home, de 43 anys, no disposava de llibre de registre de compra i venda d’objectes de segona mà, obligatori en aquests tipus d’establiments. A més, els agents van localitzar nombrosos objectes repartits per la botiga que, posteriorment, a través dels números de sèrie van comprovar que constaven com a denunciats en tot tipus de robatoris, principalment amb força a l’interior de domicilis, trasters i vehicles.

De la gran quantitat d’objectes recuperats ja s’ha pogut retornar als seus legítims propietaris una bicicleta valorada en 3.000 euros i tres ordinadors sostrets en dos centres escolars de Barberà del Vallès i Montcada i Reixac.

La resta d’objectes están dipositats a la comissaria dels mossos de l’Hospitalet de Llobregat on s’estan adreçant ciutadans per tal d’intentar identificar les seves pertinences.

El detingut va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.