Desmantellat un punt de venda i consum de cocaïna en un domicili de l’Hospitalet de Llobregat

En l'escorcoll de l'immoble els Mossos van detenir un home i van intervenir 800 euros i diversos instruments

Un moment de l'escorcoll conjunt en un narcopís de l'Hospitalet de Llobregat. MOSSOS

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un pis on es duia a terme venda i consum de cocaïna, al barri de Collblanc – Torrassa de l’Hospitalet de Llobregat. En l’escorcoll del domicili es va detenir un home, acusat d’un delicte contra la salut pública, així com 800 euros i diversos instruments de precisió.

La investigació va arrencar al febrer, quan la policia va saber que hi havia una afluència continuada de persones que consumien droga a l’edifici, situat al carrer Rafael de Campalans. Les indagacions fetes conjuntament amb la Guàrdia Urbana van permetre determinar que al pis no només s’hi consumia droga sinó que també es venia als usuaris. Tot, segons detallen els Mossos, amb total discreció i sense que el detingut tingues antecedents.

Amb l’objectiu de no aixecar sospites, l’acusat tenia muntat un sistema que activava una làmpada a l’interior del pis quan picaven a l’intèrfon, reduint, així, el soroll que generava l’entrada i sortida de clients i consumidors. Ja amb els indicis suficients, el 27 d’abril es va procedir a l’escorcoll del pis amb permís judicial, on hi van trobar fins a cinc persones en companyia de l’investigat, alguns dels quals es disposaven a consumir cocaïna que acabaven de comprar.

A l’interior de l’immoble hi van trobar estris i pipes casolanes per fumar la cocaïna, així com droga preparada per a la seva venda, quatre bàscules de precisió, 800 euros en metàl·lic fruit de les transaccions il·legals i una pistola simulada, motius pels quals van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

El detingut va passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Aquest és el tercer punt de venda de droga que la policia desmantella en el mateix carrer en els darrers cinc mesos.