Desmantellades dues festes il·legals a l’Hospitalet durant el cap de setmana

Des de dijous passat la Guàrdia Urbana ha atès 158 requeriments de serveis nocturns per molèsties de sorolls

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han aixecat durant aquest cap de setmana a l’Hospitalet de Llobregat 375 actes de sanció per diversos incompliments de les restriccions vigents per la pandèmia. Destaca la intervenció de diumenge en un pis del carrer d’Òrrius on 38 persones participaven en una festa il·legal a la terrassa de l’habitatge organitzada a través de les xarxes socials. Es dona la circumstància que l’habitatge ha estat objecte de 10 intervencions des del passat mes d’abril per molèsties ocasionades al veïnat. Dissabte, al barri de la Florida, Guàrdia Urbana i Mossos van desmantellar una altre festa il·legal en un pis del carrer Collserola, on es cobrava als 19 participants pel consum de llaunes de cervesa.

A totes dues festes es van imposar sancions per no respectar el confinament municipal i per l’incompliment de les mesures anti-covid.

En total, de dijous a diumenge, la Guàrdia Urbana ha atès 158 requeriments de serveis nocturns per molèsties de sorolls: 131 en habitatges, 24 a l’espai públic i tres en establiments amb 16 denúncies imposades.

Durant aquest cap de setmana també han estat denunciats a l’Hospitalet 22 locals: 13 per no respectar l’horari establert; tres per incomplir l’aforament o altres límits organitzatius de l’activitat, i sis més per infringir altres mesures anti-Covid.