Actuació contra una botiga de la Torrassa per greus deficiències sanitàries

L’establiment, tancat des de dissabte de forma cautelar, acumulava aliments en mal estat de conservació i caducats i presentava falta d’higiene i presència d’insectes

L’Ajuntament ha tancat de forma cautelar un supermercat de la Torrassa per greus deficiències sanitàries. La Unitat de Convivència i Civisme de la Guàrdia Urbana i el Servei Municipal de Salut han actuat contra la botiga d’alimentació ubicada al carrer del Montseny, per diverses irregularitats sanitàries i el mal estat dels aliments emmagatzemats.

En una inspecció sanitària arran d’una actuació de la unitat Kilo de la Guàrdia Urbana, s’ha detectat que l’establiment no complia els requisits sanitaris: hi havia molts productes en mal estat i caducats, sobretot a l’interior de les neveres, i els aliments a granel estaven posats a la venda sense cap protecció ni etiquetatge. A més, el local i el magatzem estaven plens d’insectes i paneroles i d’excrements de rates.

Amb la participació de la inspecció del servei municipal de Seguretat Alimentària, es va procedir al decomís i a la destrucció dels productes que no oferien garanties sanitàries per al seu consum i es va decretar el tancament de l’establiment de forma cautelar, a conseqüència de la gravetat de les deficiències sanitàries detectades.

L’acció s’emmarca dins de les tasques de prevenció que efectua la Guàrdia Urbana i altres serveis municipals perquè els establiments d’alimentació i de restauració de la ciutat compleixin la normativa i ofereixin un servei que no suposi cap risc per a la salut de les persones.