fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra faran un servei especial coordinat durant la revetlla de Sant Joan

Avatar photo

Els efectius policials vigilaran zones d’alta concentració de persones i espais d’oci, i establiran controls d’alcohol i drogues a vehicles

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra reforçaran el seu servei coordinat durant la revetlla de Sant Joan, amb un dispositiu especial que suposarà un increment dels efectius policials de vigilància que operen a la ciutat.

L’actuació se centrarà especialment en places i zones d’alta concentració de persones, i en la prevenció del consum d’alcohol a l’espai públic.

També s’incrementarà la vigilància als espais d’oci i es garantirà la seguretat viària amb la realització de controls d’alcohol i drogues a vehicles.

Els agents de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra prestaran especial atenció  al compliment de les mesures per tal de prevenir contagis de Covid-19, tot recordant a la ciutadania aspectes com la distància interpersonal i l’ús de mascaretes.

En cas d’incompliment, s’aixecaran actes a establiments i se sancionaran les persones que mantinguin actituds incíviques i conductes de risc per a la salut pública.

Per la seva banda, Protecció Civil de Catalunya ha elaborat aquest any un seguit de recomanacions especials per a la celebració de la revetlla. A banda de mantenir les distàncies de seguretat, evitar aglomeracions i usar la mascareta, amb relació a l’ús de la pirotècnia es recomana, entre d’altres, no utilitzar gels hidroalcohòlics i substituir-lo pel rentat de mans amb aigua i sabó, no compartir metxa o altres estris, no llençar petards a les persones ni utilitzar-los dins de casa.

Protecció Civil de L’Hospitalet mantindrà un dispositiu especial durant la revetlla de Sant Joan de suport als cossos policials i bombers, format pels voluntaris i quatre vehicles dotats amb equips d’extinció d’incendis.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Oberta la preinscripció als casals d’estiu de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Notícia següent

Manresa farà un gran pacte de ciutat

Notícies relacionades