Granollers Mercat participa de nou en el projecte “Connecta Jove VOr”

Per participar-hi cal estar inscrit com a demandant d'ocupació a l'OTG, tenir entre 16 i 29 anys i residir al Vallès Oriental

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Granollers Mercat torna a participar en el projecte «Connecta Jove VOr», una iniciativa liderada per PIMEC que permetrà formar-se i accedir a ofertes de treball de diferents especialitats i sectors a 75 persones joves d’entre 16 i 29 anys del Vallès Oriental. Les persones participants rebran orientació sociolaboral individual i grupal i rebran formació professionalitzadora subvencionada en diversos itineraris formatius: auxiliar de magatzem, operacions de fontaneria i climatització, atenció al client, manteniment industrial i fred industrial. També faran visites a empreses i activitats socials per treballar cohesió de grup i l’arrelament al territori, accions de prospecció a empreses i es treballarà per incentivar el retorn al sistema educatiu reglat en el cas dels joves que així ho desitgin.

Per participar-hi cal estar inscrit com a demandant d’ocupació a l’OTG, tenir entre 16 i 29 anys i residir al Vallès Oriental

L’Ajuntament de Granollers, a través de Granollers Mercat, participa en aquest projecte juntament amb l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès i els centres de formació: Fundació Eurecat, Isoveri Formació i APEC.

El projecte Connecta Jove VOr s’emmarca en la convocatòria de Projectes Singulars, finançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i té una durada prevista de 12 mesos, fins al desembre de 2023.