Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

Portes obertes a les escoles, instituts i centres concertats per al curs 2023/24

Avatar photo

Es faran amb l’objectiu de donar-se a conèixer i mostrar els serveis que ofereixen abans de les preinscripcions

Aquest mes de febrer comencen les portes jornades de portes obertes als centres públics d’educació infantil, primària i secundària i els centres concertats de Granollers amb l’objectiu de donar-se a conèixer i mostrar els serveis que ofereixen abans de les preinscripcions. Es faran de l’11 de febrer al 5 de març.

Podeu consultar la informació del calendari de les portes obertes a www.granollers.cat/portesobertes

Dues sessions informatives

A més, s’ofereixen dues sessions informatives sobre el procés de preinscripció i matrícula. Així, el dimecres 15 de febrer, a les 19 h a la sala d’actes del Museu de Ciències Naturals «la Tela» (c. Palaudàries, 102) es farà la xerrada informativa sobre els centres d’educació infantil i primària a càrrec de membres de la Comissió de Garanties d’Admissió de Granollers.

La sessió informativa sobre els centres públics d’Educació Secundària Obligatòria es farà el dimarts 21 de febrer, a les 19 h a la Sala Tarafa (c. Corró, 47). Aquesta xerrada anirà a càrrec de les directores dels centres i inspecció educativa.

Per rebre més informació sobre les portes obertes i el procés de preinscripció i matrícula per al curs 2023/24 també podeu adreçar-vos als centres educatius o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (C. Jaume Camp i Lloreda, 1 Tel. 938 426 848 / 938 426 849 / 938 426 852).

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Carnaval 2023 de Reus ja té a punt el programa i el cartell d’enguany

Notícia següent

Diversos detinguts per robatoris amb violència i de telèfons mòbils a Amposta

Notícies relacionades