Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

Gornal Activa acosta els serveis a alumnat de formació professional

Avatar photo

Més de 8.000 persones s'han donat d'alta a ala Borsa de treball de Gornal Activa en els últims 5 anys, participant en fins a 1.500 processos de selecció

Avui han començat les visites a centres educatius de L’Hospitalet per promocionar els serveis de Gornal Activa entre alumnat d’últim any de formació professional amb dues sessions a 60 alumnes a les Jornades Tècniques de l’Institut Provençana. Les visites continuaran durant els mesos d’abril i maig al Centre d’Estudis Dolmen, als Jesuïtes Bellvitge – Centre d’Estudis Joan XXIII, a l’Institut Can Vilumara i a l’Institut Mercè Rodoreda.

 

Durant la visita, personal tècnic de l’Ajuntament ajuda l’alumnat a fer l’alta en línia a la borsa de treball de Gornal Activa i explica quins són els serveis que l’equipament posa al seu abast: orientació laboral, formació en noves tecnologies i assessorament per a l’emprenedoria.

 

L’acció es realitza cada any amb l’objectiu de fomentar l’ocupació i l’ocupabilitat del jovent de la ciutat. En aquesta edició, incorporarà per primer cop visites d’alumnes a Gornal Activa. La primera serà dijous, 30 de març.

 

Borsa de treball, més de 1.500 processos de selecció en 5 anys

Des del 2012, Gornal Activa disposa d’una borsa de treball municipal autoritzada com a agència de col·locació pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). Durant els últims 5 anys, 8.349 persones s’hi han donat d’alta i s’han gestionat gairebé 1.500 processos de selecció.

 

Actualment, l’Ajuntament ha reforçat aquest servei amb processos  presencials i en línia i amb la cerca activa d’acords amb empreses perquè realitzin els processos de selecció a través de la borsa municipal.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

2 joves detinguts a Santa Coloma per tràfic de drogues

Notícia següent

Els Mossos d’Esquadra detenen Clara Ponsatí en ple carrer a Barcelona

Notícies relacionades