Decideixen el futur del bebé abandonat al mig del carrer a Barcelona

El nadó va ser abandonat en plena onada de fred al mig del carrer i una se'l va trobar dins d'una bossa

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El bebè que va ser abandonat dins d’una bossa al mig del carrer a Barcelona ja ha rebut l’alta hospitalària i serà acollit per una família.

 

Així ho han anunciat fonts de la Conselleria de Drets Socials de la Generalitat, que han informat que aquest mateix divendres una família d’acollida s’encarregarà del bebè de forma urgent.

 

El petit va arribar a l’hospital Sant Joan de Déu en estat lleu i ha pogut evitar l’ingrés a l’UCI, però l’han mantingut en observació uns dies i se li han realitzat diverses proves per conèixer el seu estat de salut.

 

En aquell moment, la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (Dgaia) de la Generalitat va assumir la tutela del menor i va començar a buscar una família d’acollida que se’n pogués fer càrrec durant, com a mínim, sis mesos després de rebre l’alta.

 

Al mateix temps, els Mossos d’Esquadra continuen buscant els pares del bebè, revisant les càmeres i interrogant els testimonis per avançar en la investigació.

 

El nadó va ser abandonat el passat divendres, quan una dona, avisada per un altre home al carrer, va trobar el nadó abandonat en una bossa al mig del carrer.