Finalitza la 27a edició del concurs de dibuix infantil Josep M. Madorell i Munté

Tots els infants premiats s’han endut material escolar per continuar explorant les seves capacitats amb aquest recurs intel·lectual.

En aquesta edició, els guanyadors i guanyadors dels premis han il·lustrat a través de l’art del dibuix artístic  “Com t’imagines La Fira del Futur?”. Tots els infants premiats s’han endut material escolar per continuar explorant les seves capacitats amb aquest recurs intel·lectual. 

En el marc de la Fira de la Candelera, el concurs destinat a infants de 4 a 12 anys de Molins de Rei culmina amb el seu lliurament de premis el passat diumenge 7 de febrer a la planta baixa de l’edifici El Molí.

Enguany, tots els participants eren nens i nenes de Molins de Rei -concretament de les escoles Castell Ciuró, El Palau, La Sínia i El Manyanet Molins de Rei disposats a demostrar la creativitat i originalitat, la qualitat artística i la tècnica de l’obra.

La 27è edició d’aquest concurs llançava una pregunta als seus participants: Com t’imagines la Fira del Futur? La regidora d’infància i famílies, Carme Madorell, assegura que aquest any la imaginació dels nostres infants no ha tingut cap mena de límit, “s’han dibuixat molts robots, marcians, drons, vehicles voladors i, fins i tot, mascaretes”. 

L’alcalde, Xavi Paz, assegura que els nens i nenes són, en aquests moments, ens transporten a un món millor. “Aquest concurs ens ajuda a connectar amb els més petits. Des de Molins de Rei donem suport al seu a les seves capacitats i aspiracions, ells són el nostre present i futur”.  

En la categoria d’edats compreses entre els 4 i els 5 anys, la primera premiada ha estat Lidia Lamaña Ortí, Ada Monje Rodríguez s’ha endut la segona posició al pòdium, i la tercera premiada ha estat Aina Ferrer Arjona

Pel que fa als dibuixos de la categoria dels 6 als 8 anys, la primera plaça se l’ha endut la Maria Carbonell Ruiz, li segueix Martí Pagès Tresserra amb el segon premi, i la Martina Llort Coronas  en la tercera posició. 

I finalment en la categoria dels 9 als 12, el primer premiat ha estat Pau Carretero Ortuño, Júlia Buendia Costa ha obtingut la segona posició, i Júlia Margalet Padilla la tercera. 

Els premiats de les tres categories (1r, 2n i 3r premi) han obtingut, com a premi, material escolar per continuar explorant la seva destresa amb l’art del dibuix.