Èxit del SEFED de Molins de Rei a la Fira Internacional d’Empreses Simulades

Avatar photo

La Fira Internacional d’Empreses Simulades té per objectiu fer visible la metodologia de la simulació i facilitar a l’alumnat l’oportunitat d’experimentar

Els dies 15, 16 i 17 de març s’ha celebrat, al Palau 2 de la Fira de Barcelona, la 14a edició de la Fira Internacional d’Empreses Simulades del programa SEFED. Organitzada per Fundació INFORM, la Fira ha comptat amb la participació de 86 empreses simulades, entre elles la del programa SEFED de Molins de Rei.

 

La Fira Internacional d’Empreses Simulades, que s’organitza des del 1996 de manera bianual,  té per objectiu fer visible la metodologia de la simulació i facilitar a l’alumnat l’oportunitat d’experimentar el què implica la participació en una fira comercial, des de la planificació del disseny de l’estand, fins a la mateixa tasca comercial.

 

En aquest sentit, i com és habitual, els i les alumnes que actualment estan fent el curs al Centre Joan N. Garcia-Nieto han participat amb l’empresa simulada ‘Art i vidre Molins, SAS’ i han pogut posar en pràctica les tècniques comercials i administratives adquirides al curs: compra-vendra de productes, negociació de condicions de pagament, fidelització de clients, i altres activitats de transacció comercial. A més, enguany els i les alumnes de Molins de Rei s’han endut el reconeixement de “Millor empresa comercial” al concurs “Mystery Shopper”, de la Fundació Inform.

 

Les empreses simulades que hi participen de la Fira formen part de la xarxa mundial d’empreses simulades Pen Worldwide, de manera que tots els i les participants són alumnes provinents d’arreu del món. A la Fira d’enguany, han participat gairebé una norantena d’empreses simulades provinents de diversos països, des d’Itàlia, fins al Brasil, passant per Bulgària, Luxemburg i Bèlgica.

 

La valoració, tant dels organitzadors com dels participants, ha estat molt satisfactòria i, en aquest sentit, cal destacar les més de 5.500 persones –entre alumnes, professorat, empreses i entitats- que han passat al llarg d’aquests tres dies per la Fira, tot gaudint d’aquesta experiència.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El reforç de la recollida de residus de Lleida resol 2.800 incidències

Notícia següent

[VÍDEO] Un grup de joves apallissen brutalment un ancià

Notícies relacionades