Dilluns, 15 d'abril de 2024
És notícia

Castelldefels fa un homenatge a l’exalcalde Antonio Padilla

Avatar photo
Presidit per l’actual alcalde, Manu Reyes, l’acte va comptar amb la presència de regidors i regidores actuals i històrics del consistori

L’exalcalde de Castelldefels Antonio Padilla (juny 2002 – març 2009) va rebre el passat divendres 23 de febrer un acte d’homenatge institucional per part de l’Ajuntament.

Presidit per l’actual alcalde, Manu Reyes, l’acte va comptar amb la presència de regidors i regidores actuals i històrics del consistori. A l’hora dels parlaments oficials, Padilla i Reyes van dedicar unes paraules a les persones assistents i l’anterior alcalde va ser obsequiat amb una placa commemorativa que reconeix els seus “valors democràtics i constitucionals, el seu compromís cívic amb els ciutadans i la seva participació activa en els assumptes públics de la nostra ciutat.”

Antonio Padilla va ser investit alcalde el mes de juny de l’any 2002 després de la marxa d’Agustín Marina i va ocupar el càrrec fins al mes de març de 2009 (Joan Sau va ser el seu substitut).

Sota el seu mandat es va donar impuls a equipaments necessaris de la ciutat com el CAP Can Bou, La Guaita o l’actual prefectura de la Policia Local a la plaça de l’Esperanto. També es va completar la xarxa principal d’infraestructures hidràuliques de la ciutat per pal·liar el risc d’inundacions.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Cambrils presenta els resultats de la sisena consulta de l’Altaveu Ciutadà

Notícia següent

Balaguer rep en donació un fons fotogràfic de la col·lecció Joan Barrot

Notícies relacionades