L’escriptora sabadellenca Marta Orriols presenta el seu nou llibre

“La possibilitat de dir-ne casa” es presentarà el pròxim 15 de febrer al Teatre Principal de la ciutat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Marta Orriols Balaguer, una de les escriptores sabadellenques amb més projecció internacional, presentarà el seu llibre “La possibilitat de dir-ne casa” al saló del Teatre Principal, el dimecres 15 de febrer, a les 7 de la tarda.

 

Es tracta de la segona personalitat literària de la ciutat que presenta nova obra a casa seva en pocs dies, ja que el 14 de febrer el Teatre Principal també acollirà Benet Casablancas, que en aquest cas presenta el llibre “El humor en la música. Broma, parodia e ironía” a les 19:00 h.

 

La possibilitat de dir-ne casa: Sinopsi

Una corresponsal torna a Barcelona després de gairebé vint anys a l’estranger. Vol agafar distància d’una regió de món que l’apassiona i la desgasta, d’una professió que voldria exercir d’una altra manera, i també d’una amistat amb una dona més jove que la porta a qüestionar-se els fonaments de la seva intimitat.

 

Un cop tornada al poble on va créixer, retroba la família, els amics i l’home a qui havia estimat. L’espai familiar es converteix en una font de petites revelacions que l’ajudaran a traçar el seu itinerari vital i a reconèixer la necessitat de pertànyer a un lloc i a unes persones.